четвртак, 02. август 2018.

Partizanova glazura protiv Barse i Baskonije

I Saragose i Tenerifa

Partizanova glazura protiv Barse i Baskonije

Nekoliko godina su čekali navijači Partizana i sada su konačno dočekali tim koji obećava mnogo uzbudljivije partije u narednoj sezoni, možda čak i borbu za poneki pehar, mada treba reći da trener Nenad Čanak na raspolaganju ima prilično mlad tim koji tek treba da se razvija. A kako nema boljeg načina da se raste nego u sudarima sa najvećima uprava Partizana se potrudila da iskusnom Novici Veličkoviću i drugovima obezbedi pripremne utakmice sa izuzetno kvalitetnim rivalima.

Od 5. do 12. septembra Partizan će igrati turneju po Španiji i odmeriti snage sa Barselonom, Baskonijom, Saragosom i Tenerifama!

Mada ne baš tim redom. Prvi meč 5. septembra u Ljeidi protiv Baskonije, potom turnir Movistar u Taragoni i tamo duel sa Saragosom (8. septembar), dan kasnije Tenerifama i na kraju 12. septembra poslastica za navijače: Barselona.

Podsetimo, crno-beli novu takmičarsku sezonu počinju krajem septembra gostovanjem kod Cedevite u Zagrebu, dok će u Evrokupu prvi meč igrati 3. oktobra sa Trentom u Italiji.

Нема коментара:

Постави коментар