понедељак, 06. август 2018.

Prve reakcija iz Humske: Kad savladamo prvu prepreku...

„Ne bi trebalo srljati“, dodaje Marko Janković

Prve reakcija iz Humske: Kad savladamo prvu prepreku...

Ako ih je u prva dva kola milovao, žreb za završnu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope nije bio naklonjen Partizanu, pa će predstavnik Srbije – ako eliminiše danski Nordsjiland – 23. i 30. avgusta u pokušaju da se probije do grupne faze morati na Bešiktaš, jer se očeje da sastav sa Vodafon arene lako ispraši austrijski LASK iz Linca.

U Humskoj 1, međutim, imaju preča posla. Da rade na otklanjanju mana i spreme se za gostovanje na severu Evrope, u četvrtak od 19.45 (Sportklub 1).
„U ovom trenutku ne razmisljamo o četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, jer pred sobom imamo ozbiljan zadatak, koji nas očekuje već za tri dana u Danskoj, a potom i u Beogradu. Kad savladamo prve  prepreke, kroz dve utakmice, onda naš fokus može da bude sledeće kolo“, predočio je Zoran Mirković, novi šef stručnog štaba, od jutros sa komandnom palicom u "Zemunelu".

Svesni su i igrači da ne vredi misliti o Turcima u trenutku dok još nije odigran ni prvi susret sa danskim sastavom.
„Ne bi trebalo srljati, niti razmišljati unapred, već ići korak po korak. Čeka nas težak dvomeč. Ako ostvarimo pozitiovan rezultat, što svi želimo, onda možemo da pričamo o ekipi Bešiktaša, o kojoj, zaista, ne bi trebalo trošiti reči“, dopunio je vezista Marko Janković.

Нема коментара:

Постави коментар