петак, 31. август 2018.

Uroš Trifunović blizu Partizana!

Sin miljenika Zvezdine publike Aleksandra Trifunovića na pragu dolaska u klub iz Humske 1

Uroš Trifunović blizu Partizana

Dolazak Nikole Lončara na mesto sportskog direktora, te Vladimira Dragutinovića na čelo omladinske škole košarkaškog kluba Partizan otvorio je neke nove horizonte. Najavljeno je bilo iz Humske 1 da će se veća pažnja posvetiti klupskoj budućnosti i onima koji bi istu trebalo da oplemene svojim igračkim kvalitetima, zato i ne treba da čudi što se Parni valjak paralelno sa jačanjem prvog tima okrenuo i dovođenju najvećih mladih nada srpske košarke.

Partizan je od danas jači za kadetskog reprezentativca Srbije Luku Tarlaća (16, 198), sina nekadašnjeg asa Dragana, dok bi vrlo brzo crno-beli pogon trebalo da pojača i - Uroš Trifunović (18, 199)!Sin miljenika Zvezdine publike Aleksandra Trifunovića i jedna od prvih zvezda zlatnog pohoda juniorske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Rigi u završnim je pregovorima sa Partizanom i uskoro bi trebalo da zaduži crno-belu opremu. Kako je potvrđeno za naš sajt, Trifunović i dalje ima aktivnu ponudu iz Nemačke, ali sve više naginje ka dolasku u Beograd i redove osvajača Kupa Radivoja Koraća. 

Trifunović je blistao na turniru u Rigi, gde je prosečno beležio deset poena, četiri asitencije i dva skoka po utakmici, igra na poziciji beka i trenutno nosi opremu Karšijake, tima koji je Aleksandar Trifunović vodio tokom prošle sezone. 

Ukoliko bi se transfer završio, Partizan bi stvorio dobru bazu za budućnost, gde bi u istom timu imao najkorisnijeg igrača pomenutog šampionata Marka Pecarskog i vrlo talentovanog Trifunovića. 

Pitanje je samo, da li bi Trifunović ostao uz prvi tim Partizana, ili bi bio prosleđen razvojnom timu - zemunskoj Mladosti. 

Нема коментара:

Постави коментар