субота, 04. август 2018.

MERIDIAN CASTI 5 Eura BONUS za nove registracije (SAMO CRNA GORA)


Vikend bonus! Meridian časti!

Nemaš nalog? Ovog vikenda opusti se , registruj se i uzmi bonus!
Meridianbet je odlučio da pokloni EUR bonusa svim igračima  koji se registruju  u toku vikenda na sledećem linku: https://bit.ly/2vx9Grt !
Ne gubi vrijeme, uzmi svoj bonus i odmah si na dobitku!


Ova ponuda važi od 04.08.2018 do 05.08.2018 u 23.59h.
Bonus će biti uplaćen u ponedeljak 06.08.2018 do 12h.
Bonus je vremenski ograničen. Svi registrovani igraci imaju 7 dana da aktiviraju nalog I prihvate bonus, u suprotnom će njihovo stanje bonusa biti izgubljeno.


Kako bi aktivirali vaš nalog neophodno je da kontaktirate korisnički servis putem maila info@meridianbet.me ili na Viber broj 067/256-927

Bonus možeš iskoristiti za klađenje na sport: na uživo ili standardnom klađenju, brojevima… Opcija je mnogo! Kladi se online gdje god da se nalaziš i sa bilo kog uređaja.


Tokom naredne sezone kladionica Meridian će nagrađivati one najbolje. Ukoliko si u petak, subotu ili nedelju odigrao tiket koji je prošao i uz to pogodio najveću kvotu – bonus je tvoj!
Pravila uopšte nisu komplikovana, potrebno je da minimalan ulog bude 1€ i da na tiketu budu barem četiri meča. Na tiketu mogu da se nađu utakmice iz bilo kog sporta!
Baš tolika je Meridianova nagrada, svake nedelje će tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a da ispunjava ova pravila, dobiti 100€! Teško da možeš da dobiješ bolju vijest kada ponedeljkom kreneš na posao! Bonus iznos se uplaćuje na bonus račun korisnika ponedeljkom do 12h.

Pao si jedan par?  Nikakav problem!
Ako si pao na samo jedan meč vraćamo ti novac! Potrebno je samo da odigraš tiket sa 6 ili više parova sa minimalnom kvotom 1,50!


Нема коментара:

Постави коментар