петак, 10. август 2018.

Vuletić: Nudili smo pomoć Zvezdi, ali oni su se bavili helijumskim falusima!

Ne znam zašto nas nisu zvali, trebalo Je da sabiramo snage, kaže potpredsednik Partizana za Telegraf


Pomno su u Partizanu ispratili kaznu Disciplinske komisije UEFA, koja je drakonski kaznila Crvenu zvezdu, a zatim sa dozom ironije podsetili na neke dogadjaje iz prošlosti.

Potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić napominje da je večitom rivalu nudio pomoć pravnog tima kluba iz Humske, ali da su se crveno-beli više bavili nekim drugim stvarima.

- Izražavam, u svojstvu sefa pravnog tima FK Partizan koji je već imao priliku da trijumfuje pred Disciplinskom komisijom UEFA, istinsko žaljenje zbog ovakve drakonske kazne našem rivalu. Ja sam Zvezdi još u januaru ponudio iskusnu i profesionalnu pravnu pomoć u resavanju ovakvih problema. Međutim, nisu me zvali. Zašto su, umesto da sabiraju sve snage, odlučili da energiju oduševljeno rasipaju na helijumske faluse, nije mi poznato - rekao je Vuletić za Telegraf.rs, pa dovršio misao:

- Međutim, uvek sam tu za skrupulozno, stručno i profesionalno delovanje dokazano uspesima pred UEFA.

Podsetimo, Zvezdini navijači su na poslednjem derbiju na "Marakani" provocirali upravu najvećeg rivala ogromnim crveno-belim balonom u obliku falusa, i poslali ga ka upravi Partizana.

Нема коментара:

Постави коментар