петак, 07. септембар 2018.

Partizanov direktor demantuje Izraelce: Suma ide u Makabi

„Ostalo je samo da se reše neki detalji“, poručio Miloš Vazura

Partizanov direktor demantuje Izraelce: Suma ide u Makabi

Reprezentativac Gvineje Sejduba Suma otići će na jednogodišnju pozajmicu u redove Makabija iz Haife, poručio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura. On je demantovao navode pojedinih medija iz Izraela da je Makabi odustao od tamnoputog veziste zbog mentalnih problema.Vazura je dodao da su čelnici crno-belih i Makabija postigli dogovor i istakao da je ostalo da se reše pojedini detalji.
„Video sam šta su napisali i to naprosto nema veze sa istinom. Mi imamo dogovor sa Makabijem iz Haife, radi se o jednogodišnjoj pozajmici Sume sa mogućnošću otkupa. Ostalo je još da se reše neki detalji, ali to morate da pitate sportskog direktora“, rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura za portal Telegraf.

U tekstu o Suminom propalom transferu novinari iz Izraela su napisali da Makabi ima novu metu i da sada žele da dovedu bivšeg mladog reprezentativca Švajcarske srpskih korena Darka Jevtića.

Prelazni rok u Izraelu i dalje traje, tako da ćemo rasplet slučaja Suma sanati vrlo brzo...

2 коментара:

  1. Pozdrav svima, posebno uvszenom gospodinu Agi. Nije se pominjao eventualni dolazak Beciraja pa bi voleo da mi kazete gde je to zapravo "zapelo", da li je i bilo reci o transferu i kakve su sanse da nas taj igrac pojaca u buducnosti? Hvala unapred. NUSKNVP

    ОдговориИзбриши
  2. Pozdrav svima, posebno uvszenom gospodinu Agi. Nije se pominjao eventualni dolazak Beciraja pa bi voleo da mi kazete gde je to zapravo "zapelo", da li je i bilo reci o transferu i kakve su sanse da nas taj igrac pojaca u buducnosti? Hvala unapred. NUSKNVP

    ОдговориИзбриши