субота, 29. септембар 2018.

Petrić napušta Partizan?

Pomoćnik Zorana Mirkovića želja podgoričke Budućnosti

Petrić napušta Partizan?

Gordan Petrić bi uskoro mogao da preuzme podgoričku Budućnost, pišu Vijesti. To je ideja čelnika kluba iz glavnog grada Crne Gore, koji će pokušati da realizuju posao u narednih nekoliko dana.

Nekadašnji defanzivac crno-belih trebalo bi u ponedeljak da doputuje u Podgoricu na razgovore sa upravom Budućnosti. Petrić je u Partizan došao zajedno sa Zoranom Mirkovićem i zauzeo mesto njegovog pomoćnika, a Vijesti pišu da bi ključni čovek u ovom poslu mogao da bude novi član upravnog odbora Podgoričana Branko Brnović, nekadašnji saigrač i Petrićev dobar prijatelj.

Ipak, u izjavi za Dnevne novine Petrić negira da je bilo kontakta sa čelnicima Budućnosti, ali nagoveštava da bi moglo da ih bude.
"Ne znam ništa o tome, ne znam šta da ti kažem. Nemam pojma o tome o čemu se priča i piše. Sa Partizanom imam meč protiv Radničkog u nedjelju, samo razmišljam o tome. Možda se vidimo u Crnoj Gori, ali na utakmici Crna Gora Srbija", rekao je Petrić u izjavi za Dnevne novine.

Budućnost je loše krenula u ovoj sezoni, u kojoj su najavljene najviše ambicije. Zaostatak za OFK Titogradom je već šest bodova, a odlazak je najavio trener Zoran Govedarica, kojeg bi trebalo da zameni upravo Petrić.

Нема коментара:

Постави коментар