понедељак, 17. септембар 2018.

Ščekić: Hteli, ne hteli, već sada razmišljamo o derbiju

Crnogorski vezista kaže da je svestan očekivanja navijača i dodaje da bi sve osim ozbiljne borbe za oba domaća trofeja predstavljalo neuspeh

Ščekić: Hteli, ne hteli, već sada razmišljamo o derbiju

Vezista Partizana Aleksandar Šćekić rekao je da je celoj ekipi, koliko god se trudila da razmišlja samo o sledećoj utakmici sa Radom, Večiti derbi već sada u podsvesti.

Taj duel na programu je u nedelju, igra se na stadionu u Humskoj od 19 sati.
“Derbi jeste u podsvesti, posebno što će to biti moj prvi i to pred domaćom publikom, ali do njega imamo  još jednu važnu prepreku, a to je ekipa Rada. Sa svima se odlično slažem, a šef i saigrači su mi pomogli da se brže adaptiram. Pritisak postoji svakodnevno, jer kao što sam rekao navijači su navikli na pehare i titule, a moji saigrači i ja ćemo učiniti sve da tako i bude”, kazao je Šćekić za klupski sajt.

Crnogorski reprezentativac je da bi sve osim borbe za oba trofeja predstavljalo razočaranje i za fudbalere i za navijače Partizana.
“Nažalost, nismo uspeli da uđemo u Evropu i stoga smo se okrenuli domaćem prvenstvu u kojem se znaju prioriteti, a to je osvajanje oba pehara, Kup i domaće prvenstvo. U Partizanu su takvi ciljevi uvek prioritet i ništa ispod toga se ne priznaje, pa je  logično što je pritisak veći u nastavku šampionata. Idemo utakmicu po utakmicu i skupljamo bodove”, rekao je Šćekić za klupski sajt.

Zaostala utakmica Superlige između Partizana i Rada igra se u sredu od 17 sati na stadionu u Humskoj.

Нема коментара:

Постави коментар