петак, 19. октобар 2018.

Čanak pred Novo Mesto gde Partizan pobeđuje često: Uticaj broja dana na putu na naša izdanja...

„Krka zna da bude neugodna na svom terenu, ako uđete u njen ritam“, oprezan je Aleksej Nikolić

Čanak pred Novo Mesto gde Partizan pobeđuje često: Uticaj broja dana na putu na naša izdanja...

Kad se odlazi u Novo Mesto, pobeđuje se često. Skoro da mogu da rimuju košarkaši Partizana koliko im prija da igraju u hali „Leon Štukelj“, pošto su u osam poseta, otkako je formirana ABA liga, slavili sedam puta i nadaju se da će taj izuzetan bilans podebljati u subotu od 17 časova (TV Arenasport 1) u meču četvrtog kola regionalnog takmičenja.
„Utakmicom u Novom Mestu završavamo seriju od tri gostovanja. Već smo solidan broj dana na putu i to sigurno ima uticaja na nas. Prate nas i dalje zdravstveni problemi, ali - šta je, tu je. Trudimo se da gledamo ispred sebe. Krka se vratila u ABA ligu, ima ambiciju da tu ostane. Imaju dobro izbalansiran tim i znaju da budu nezgodan protivnik. Očekujem tešku utakmicu, a verujem u pobedu“, predočio je Nenad Čanak, trener Parnog valjka.

Registruj se preko slike ispod i odigraj na pobedu Partizana.
Meridian kladionica nudi lepu kvotu na Partizan kao i na pobedu i vise poena na mecu.
Gagara je spreman, Zagorac u ritmu!Uprkos tome što nisu igrali u Valensiji, očekuje se da Rade Zagorac i Bondža Si budu spremni za duel sa Slovencima, koji su u tri kola pobedili samo jednom.
„Želimo pobedu u Novom Mestu, učinićemo sve da do nje dođemo. Krka zna da bude neugodna na svom terenu, ako uđete u njen ritam. Zato moramo od starta da igru povedemo u onom pravcu koji nam odgovara. I dalje nismo kompletni, ali to ne umanjuje našu ambiciju da se u Beograd vratimo sa bodovima“, optimista je Aleksej Nikolić, plej crno-belih.

Нема коментара:

Постави коментар