субота, 06. октобар 2018.

Konačno osmesi u Humskoj: Imamo i odličnu klupu

Đorđe Ivanović zadovoljan prvencem u novoj sezoni

Konačno osmesi u Humskoj: Imamo i odličnu klupu

Još jedan fudbaler Partizana u rubrici „lista strelaca“. Do petka veče bilo ih je 11, da bi se u nadoknadi susreta sa Voždovcem Đorđe Ivanović postarao da dopiše svoje ime na semafor i proširi listu igrača koji bi u nastavku sezone mogli da utiču na poboljšanje efikasnosti crno-belih.

Nekadašnji ofanzivac Spartaka ističe da mu prija što je konačno proradio, što bi trebalo i da mu podigne samopouzdanje uoči nastavka sezone.
„Drago mi je što sam postigao gol, posebno što nisam bio među startnih 11, već sam ušao sa klupe. To je dokaz da imamo i odličnu klupu, što smo pokazali i na utakmici Kupa Srbije u Lazarevcu“, prokomentarisao je Ivanović.

Raduje ga i činjenica da je ekipa Zorana Mirkovića, iako uzdrmana povredama (Marko Janković s epridružio u ambulanti Zoranu Tošiću i Zlatanu Šehoviću) i bolestima (Vladimir Stojković zamenjen zbog malaksalosti, Slobodan Urošević igrao pod temperaturom, virus drma i Nemanju G. Miletića i Nebojšu Kosovića) odgovorila obavezama na pravi način i razgalila Grobare.
„Bili smo desetkovani, nekoliko igrača je igralo pod temperaturom, ali je želja za pobedom bila jača. Lepo je kada na pauzu odeš rasterećen zahvaljujući pobedi 4:0. Rezultat je plod rada na treningu i onoga što nam prenosi trener Mirković”.

Posebno upečatljivo bilo je da su Partizanovi fubaleri u meču 11. kola Superlige igrali po šablonu, školski gradili I završavali akcije, što je I publika znala da nagradi.
“Dobro sam skautirali Voždovac, napravili video analizu i potezima koje smo uvežbavali na trenizima postigli lepe golove. Miletić je započeo, a Zakarić fantastičnim pogocima sproveo u delo ono što smo uvežbavali. Za sve je potrebno vreme, pa i za nas. Vlada odlična energija među igračima, što rezultira igrama”, dodao je Ivanović.

Kao nagradu za ubedljiv triumph nad Zmajevima, trener Zoran Mirković je častio crno-bele sa tri slobodna dana.

Нема коментара:

Постави коментар