четвртак, 04. октобар 2018.

Marko Janković ne igra protiv Voždovca

Marko Janković ne igra protiv Voždovca

Otakako je seo na klupu Partizana retko na kojoj utakmici mogao je Zoran Mirković da računa na najbolji mogući sastav, a takav slučaj biće i u uvodnom susretu 11. superligaškog kola sa Voždovcem (petak, 18.00, TV Arenasport 1), pošto će crno-beli igrati bez – Marka Jankovića.

Crnogorski reprezentativac ponovo kuburi sa povredom trbušnog zida koja mu je zadavala probleme i u prethodnom prvenstvu i koje nikako da se ratosilja, pa je u dogovoru sa lekarskim timom procenjeno da je za njega najbolje da propusti duel sa Zmajevima. Janković nije trenirao poslednja tri dana sa ekipom i izvesno je da će biti van protokola, što ostavlja dilemu ko će ga zameniti.

U novonastalim okolnostima, po desnoj strani veznog reda trebalo bi da dejstvuje Goran Zakarić, što će ostaviti mogućnost da šansu u prvih 11 dobiju Đorđe Ivanović ili Armin Đerlek, a možda i Saša Ilić, koji se prošle sedmice, na gostovanju Kolubari, prvi put našao u protokolu zvanične utakmice otkako je na klupu seo Bata Mirković.

Inače, od ranije su van stroja Zlatan Šehović i Zoran Bambi Tošić, a u Humskoj 1 se nadaju da bi mladi levi bek i iskusni vezista mogli da konkurišu za tim u prvom meču po okončanju reprezentativne pauze, na gostovanju Spartaku u Kuli.

Нема коментара:

Постави коментар