петак, 05. октобар 2018.

Partizan proslavio 73. rođendan: Najbolji su vaterpolisti, košarkašice i Velja Stjepanović

U Humskoj mogu da budu zadovoljni ostvarenjima u prethodnih 365 dana

Partizan proslavio 73. rođendan: Najbolji su vaterpolisti, košarkašice i Velja Stjepanović

Možda je Jugoslovensko sportsko društvo Partizan znalo i za bolje dane, ali kada sumiraju prethodnih 365 dana u Humskoj mogu da budu ponosni. Crno-bela sportska porodica proslavila je danas u Zemunu 73. rođendan, prisetila se slavne prošlosti i nagovestila lepu budućnost.

Tradicionalno, svečanost u crno-belim bojama oplemenjana je dodelom nagrada najuspešnijim pojedincima i kolektivima u periodu između dva rođendana.

U konkurenciji seniorskih ekipa nije bilo dileme. Nagrada je otišla u ruke učesnika Lige šampiona, vaterpolo kluba Partizan. Obraz crno-belih dama osvetlala je košarkaška sekcija koja je osvojila Kup Srbije.


Najbolji sportista je plivač Velimir Stjepanović, finalista Prvenstva Evrope koji je osvojio i pet medalja na Mediteranskim igrama. Sa druge strane najbolja seniorka ponovo dolazi iz sveta streljaštva. Reč je o Andrei Arsović, devojci koja je evropska vicešampionka i osvjačica Svetskog kupa.

Najuspešniji juniorski klub je veslački, junior košarkaš Marko Pecarski, dok je najbolja juniorka karatistkinja Milica Stanimirović. Za najboljeg pionira JSD Partizan proglašen je vaterpolista Zoran Brašnjović, dok je u istoj kategoriji bolja od svih bila šahistkinja Ana Bagaš.

Nagrada za najboljeg trenera je otišla u ruke selektora juniora i šefa struke Partizanovih junoša Aleksandra Bućana.

Нема коментара:

Постави коментар