недеља, 21. октобар 2018.

Štoperi Partizana: Loše, mora da se igra drugačije

Valijente i Marković saglasni šta mora da se popravi

Štoperi Partizana: Loše, mora da se igra drugačije

Nije se proslavio Partizan u prvoj poseti Kuli posle pet i po godina. Samo je bod doneo sa gostovanja nominalnom domaćinu Spartaku, pa je posle 12. kola tek četvrti na tabeli Superlige. Daleko od priželjkivanog mesta.Između ostalog i zbog još jednog bledunjavog izdanja, za koje opravdanje nema ni Zoran Mirković, ni njegovi fudbaleri.
„Nismo ušli u utakmicu kako valja. Tim mora od prvog minuta da pokaže želju za pobedom. Pričali smo u pauzi, posle prvog poluvremena, da tako ne može da se igra, jer nam je rival pokupio sve „druge lopte“ i stvarao šanse. Nismo bili agresivni. U drugom delu ekipa je pokazala koliko želi pobedu, stovorili smo dosta prilika, ali ih, nažalost, nismo iskoristili. Moramo da treniramo i unapredimo taj detalj“, samokritičan je Mark Valijente.

Njegov parnjak iz srca odbrane, Svetozar Marković takođe je meč sa Plavim golubovima (0:0) podelio na dva različita dela.
„Loše smo ušli u utakmicu, nismo bili čvrsti u duelima celo prvo poluvreme, to nas je koštalo tri boda. U drugom poluvremenu smo se probudili, imali tri, četiri šanse, nismo uspeli da ih iskoristimo. Nismo zbog umora i reprezentativnog odsustva mnogih loše ušli u utakmicu, već smo izgubili nekoliko duela na početku i čitav prvi deo pravili greškice. Potrudićemo se da to ispravimo i pobedimo sledeću utakmicu“, rekao je mladi defanzivac.

Нема коментара:

Постави коментар