недеља, 28. октобар 2018.

Trinkjeri najbliži, ali ima ponude iz Rusije i Španije! Minić otišao iz Partizana

Sve ponude za Italijana unosnije od onoga što nudi beogradski klub

Trinkjeri najbliži, ali ima ponude iz Rusije i Španije! Minić otišao iz Partizana

Nenad Čanak se pozdravio s igračima i Partizanom i posle poraza od Zadra rekao da je to - to. Da više nije trener crno-belih. Klub je prihvatio njegovu ostavku, a odmah posle toga postavilo se pitanje - ko će biti novi trener?

Za sada deluje da je najbliži tome Andrea Trinkjeri. Epilog svega očekuje se ubrzo, a Sportski žurnal u današnjem izdanju piše da bi italijanski stručnjak mogao da bude privučen Partizanom ne samo na osnovu novca, već i onoga što klub sam po sebi nosi.Ali, Žurnal dodaje i da Trinkjeri ima ponude iz Rusije i Španije, ali i da ima nagoveštaja da će uskoro "otvoriti i radno mesto u jednom od grčkih velikana". Kao i da su sve te ponude unosnije od onoga što crno-beli mogu da izdvoje. Razgovori između Trinkjerija i Partizana mogli bi da budu gotovi danas ili sutra. 

Videćemo sa kakvim ishodom... Podsetimo, u igri za trenera Partizana je i Aleksandar Kesar.

Takođe, još jedna vest iz Partizana je da je Milan Minić napustio klupu crno-belih, piše Blic. Pomoćnik Aleksandra Đorđevića u košarkaškoj reprezentaciji Srbije i dojučerašnji asistent Nenada Čanka u Partizanu takođe je otišao sa kormila crno-belih, dan posle prvog trenera.

Dakle, klupa je prazna i čeka svog novog gospodara. Partizan u sredu igra na gostovanju Turk Telekomu u Evrokupu.

Нема коментара:

Постави коментар