четвртак, 01. новембар 2018.

Aleksandar Miljković potpisao!

Desni bek stavio paraf

Aleksandar Miljković potpisao!

Srpski defanzivac Aleksandar Miljković (28) više nije slobodan igrač pošto je danas potpisao ugovor sa poljskim prvoligašem Mjeđom iz Legnice.

On dolazi kao slobodan igrač pošto mu je na kraju prošle sezone istekla saradnja sa ruskim Amkarom. Od tada je individualno održavao formu, a poslednjih nedelja je trenirao u Zemunelu sa prvim timom Partizana i čak odigrao revijalnu utakmicu za crno-bele protiv Poleta iz Sivca.

Pre nekoliko dana je stigla ponuda Mjeđa i Miljković se uputio ka Poljskoj. Gledao je utakmicu protiv Belčatova posle čega je postigao sporazum o saradnji. Sa Mjeđom je potpisao ugovor na dve godine, tačnije do kraja sledeće sezone.
„U odličnom je stanju što su pokazali svi testovi koje smo obavili pred potpis ugovora. Može da igra na više pozicija u odbrani, iako se najbolje snalazi kao desni bek. Može da odgovori i poziciji zadnjeg veznog“, navodi se u saopštenju Mjeđa.

Miljković je dete Partizana iz kojeg je 2013. gdine otišao u portugalsku Bragu. Karijera ga je dalje vodila u Split i Makar u kojem je proveo prethodne dve sezone.

Нема коментара:

Постави коментар