четвртак, 01. новембар 2018.

Šćekić naručio masku: Biću kao Zoro

Partizan će uskoro ponovo moći da računa na reprezentativca Crne Gore

Šćekić naručio masku: Biću kao Zoro

Bilo je takvih slučajeva i ranije. Baš u Partizanu. Primera radi, sadašji selektor A reprezentacije, Mladen Krstajić je meč Lige šampiona, na gostovanju Šahtjoru, igrao sa zaštitnom maskom preko lica, kako bi neutralisao posledica operacije slomljenog nosa posle duela sa saigračem Radosavom Petrovićem.

Želja da bude na terenu nadjačala je bol, a istom logikom se vodi i Aleksandar Šćekić, kome je posle vađenja tampona iz nosa, polomljenog u prvom poluvremenu gostovanja Spartaku u Kuli, preostalo samo da dobije izlivenu masku prema konturama svog lica i tako se stavi na raspolaganje treneru Zoranu Mirkoviću.
„Dobro se osećam, operacija je prošla u najboljem redu, jedva čekam da počnem da treniram. Maska bi trebalo da stigne za dan ili dva. Prvih nekoliko dana ću trenirati individualno i potom ću se priključiti ekipi. Maska je crna, kao ona što je nosi Zoro (strip junak, op aut). Neće biti straha od duela kad izađem na trening“, predočio je Šćekić, koji će sigurno propustiti današnje gostovanje Čukaričkom na Banovom brdu, a ostaje da se vidi hoće li biti u konkurenciji za duel sa Vojvodinom u nedelju od 19 časova u Humskoj.

Osim crnogorskog, pod upitnikom je i reprezentzativac Bosne i Hercegovine, Goran Zakarić, jer je na susretu prethodnog kola, sa Napretkom, dobio udarac u stomak.
„Osetio sam jak bol i nisam trenirao dva dana. Snimak je pokazao da su mi se vlakna malo razdvojila u predelu abdomena. Sad ne osećam nikakve bolove, a nisam tip igrača koji preskače utakmice i treninge“, nagovestio je Zakarić da bi već danas mogao na teren.

Нема коментара:

Постави коментар