субота, 10. новембар 2018.

Zakarić povređen

Odlicnom igracu Partizana stradalo rame.

Zakarić povređen

Ne prođe nedelja bez problema u Humskoj. Mada, ako je već morala da dođe može biti da je došla u pravom trenutku. Povreda Gorana Zakarića. Zoran Mirković, piše danas Sportski žurnal, neće moći da računa na reprezentativca BiH u Partizanovom sudaru sa Radnikom iz Surdulice u 16. kolu Superlige.

Razlog je nezgoda na treningu i povređeno rame. Žurnal u Humskoj nije mogao da sazna koliko će trajati oporavak, ali na osnovu sličnih primera iz prošlosti procenjuje – bar dve nedelje.Prvi od dva razloga zbog kojih je povreda, ako je već morala da se desi, došla u pravo vreme. Posle Radnika sledi reprezentativna pauza, tako da Zakarić možda neće propustiti više od jedne do dve utakmice. A Partizan u naredna dva kola na Topčiderskom brdu čeka prvo Radnik, pa Dinamo. Povoljan kalendar dakle.

Dalje, Zakarić bi na pauzu otišao baš u trenucima kada se Zoran Tošić vraća na teren. Popularni Bambi je sedeo na klupi i protiv Čukaričkog i protiv Vojvodine, pa možemo samo da pretpostavimo da bi već protiv Radnika mogao nešto i da odigra. Dobra vest je - vraća se i Aleksandar Šćekić.


Нема коментара:

Постави коментар